Στεφάνι από φυσικό έλατο 50cmΤο χειροποίητο στεφάνι από κλαδιά του Abies Nordmanniana αποτελεί μια μοναδική δημιουργία που θα προσδώσει φυσική ομορφιά στο χώρο σας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.
 
     
     
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
     
   
     
 
 
     
  Προδιαγραφές
 
 
  Υλικό κατασκευής: Κλαδιά από φυσικό έλατο Abies Nordmanniana
  Διαστάσεις: Διάμετρος περίπου 50cm.
  Ιδανικό για: Διακόσμηση πόρτας, τοίχου, τραπεζιού
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 Χειροποίητη Μοναδικότητα

Κάθε στεφάνι κατασκευάζεται με προσοχή και αγάπη, χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά κλαδιά του Abies Nordmanniana. Κάθε ένα είναι όμορφα σχηματισμένο και φέρει την υπογραφή της φύσης.
 
     
 
 Διατήρηση φρεσκάδας

Τα κλαδιά των δέντρων Abies Nordmanniana, είναι τα πιο ανθεκτικά συγκριτικά με τις υπόλοιπες ποικιλίες ελάτων, με αποτέλεσμα η φρεσκάδα των βελόνων του στεφανίου να διατηρείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
     
 
Κάντε τον χώρο σας λάμψει

Τα χειροποίητα στεφάνια από κλαδιά Abies Nordmanniana δημιουργούν μια γοητευτική ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικης ζεστασιάς και φυσικής ομορφιάς. Κρεμάστε τα στην πόρτα, τον τοίχο ή το τραπέζι σας και απολαύστε τη μαγεία των εορτών.
 
     
 
Ιδανικό Δώρο

Το στεφάνι αποτελεί μια υπέροχη επιλογή δώρου που συνδυάζει την φυσική ομορφιά και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Κάντε το δώρο αυτό σε φίλους, οικογένεια ή συνεργάτες και μοιραστείτε την μαγεία της φύσης.